AlgemeenTips

De leukste Thuiswerk communities

Thuiswerken kan soms een eenzame ervaring zijn, vooral als je de hele dag alleen thuis zit. Maar gelukkig zijn er tal van online communities waar je lid van kunt worden om contact te maken met andere thuiswerkers en om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Hier zijn vier leuke thuiswerk communities om lid van te worden:

Remote-how Community
Remote-how Community is een wereldwijde gemeenschap van thuiswerkers. Hier kun je lid worden van verschillende groepen op basis van je interesses en vaardigheden en in contact komen met andere professionals in jouw vakgebied. Remote-how organiseert ook regelmatig webinars en evenementen om thuiswerkers te helpen zich verder te ontwikkelen.

Digital Nomad Girls Community
De Digital Nomad Girls Community is een community voor vrouwen die als digitale nomaden werken of van plan zijn om dat te doen. Hier kun je tips en advies krijgen over hoe je een succesvolle digitale nomade kunt worden, en je kunt ook in contact komen met andere vrouwen die dezelfde levensstijl nastreven.

Reddit /r/WorkOnline Community
Reddit /r/WorkOnline is een subreddit voor mensen die thuis willen werken. Hier kun je ideeën en ervaringen uitwisselen over online banen en werkmogelijkheden. Het is ook een geweldige plek om nieuwe online werkopdrachten te vinden en om tips te krijgen over hoe je meer geld kunt verdienen.

The Freelancer Club Community
The Freelancer Club Community is een online gemeenschap voor freelancers in verschillende industrieën, van fotografie tot copywriting en design. Hier kun je in contact komen met andere freelancers, nieuwe opdrachten vinden en je vaardigheden verbeteren via verschillende online cursussen en evenementen.

Conclusie

Thuiswerken kan een uitdagende en soms eenzame ervaring zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. Door lid te worden van een thuiswerk community kun je in contact komen met andere thuiswerkers en ervaringen en ideeën uitwisselen. Remote-how Community, Digital Nomad Girls Community, Reddit /r/WorkOnline Community en The Freelancer Club Community zijn enkele van de vele geweldige communities die er zijn om lid van te worden. Dus waar wacht je nog op? Word lid van een van deze communities en start met het delen en leren van andere thuiswerkers.

Related posts
AlgemeenTips

Comfortabel en productief thuiswerken: zo creëer je een ergonomische werkplek

ReviewsTips

Ontdek de Beste Bureaustoelen voor Optimaal Comfort en Productiviteit

AlgemeenTips

De voordelen van het kopen van een warmtepomp en airco

Algemeen

Bediening bovenloopkraan & Afstandsbediening in de industrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *